Offroadpruvodce.cz   info 26.6. 2016

www.offroadpruvodce.cz 

 

cid:899EC01F8D34487FAD383109A5BBD106@PC164  

 

 

Ahoj offrouďáci, konečně teplo – tedy letní offroadová sezóna v plném proudu a je tu několik informací:

 

 

K jednotlivým  informacím:

 

 

1.     Příští týden odjíždíme na výpravu na Korsiku a v srpnu se jede „Dětské Rumunsko“ a západní Alpy – na každou z těchto výprav by mohlo jet ještě tak max.1vozidlo, tak kdo by jste se chtěl ještě přihlásit zvažte to

 

2.     Proběhl offroad víkend na Slovensku, zúčastnilo se 25 aut, byla to, extrémně vydařená akce, super počasí, bezva lidi, večer ohýnek……….. kdo chce vidět foto, tak jsou zatím jen na FCB zde https://www.facebook.com/radek.solc.10  případně foto z této akce jsou ke stažení zde www.uschovna.cz/zasilka/JSC7836PJHNAMTH4-JI5

 

3.    POZOR, zvažuji místo zářijové výpravy na Kavkaz účast na závodech “Balkan Rally“ v Burharsku od 10.9. do 17.9. jako navigátor, je možnost se zúčastnit!!!!! Pokud by jste měl někdo zájem jet jako doprovod nebo i závodit, ozvěte se.

 

4.    Kdo si chce objednat autostan na léto – na letní sezónu je na čase, výrobce v Itálii již nyní nestíhá a prodlužuje termíny dodání, kdo máte zájem, volejte 777299299. Kdo si chce stan na léto zapůjčit, tak volných je již jen pár termínů!

 

5.  Ve středu 20.7.setkání a vyprávění o proběhách výpravách – květnové Rumunsko a Ukrajina, červnová Ukrajina,Korsika – podělíme se o zážitky a příhody !!!!!!!!!!

 

Setkání proběhne ve středu 20.7. od 18.00 hod.  jako vždy v hostinci Ve Mlýně ul. Jalodvorská 841/16, Praha 4 www.vemlyne.cz.

Prosíme – pošlete předem nezávaznou přihlášku pouze odpovědí na tento mail s textem „Přijdu“

 

6.    Novinka  v práci s kalendářem!! – on-line kalendář akcí k dispozici!! - Každý, kdo vlastní adresu u gmail, zašlete svou adresu a my vám na tuto adresu zpřístupníme on-line kalendář akcí, takže pak ve svém osobním kalendáři budete vidět automaticky všechny vypsané termíny akcí. Poté co vám to zpřístupníme, tak Gogol sám vás vyzve k potvrzení tohoto kalendáře a tím je vše hotovo.

7.    Kavkaz – v září vyrážíme na Kavkaz- tedy Gruzie a Arménie – 3 týdny. Přes Turecko tam a trajektem přes Černé moře zpět. Není vhodné pro nováčky. Zvažte svou účast včas.

8.    V archivu expedic zde http://www.offroadpruvodce.cz/rumunsko-atv-zima.php?str=archiv-expedic  jsou doplněny fotky ze všech loňských výprav vč. letošního Ománu a Andalusie, tak se můžete podívat

9.    V příloze tohoto mailu naleznete aktuální kalendář všech akcí pro nadcházející období

10. Omán na listopad 2016 dáváme do hromady partu do Ománu viz. http://www.offroadpruvodce.cz/oman.php .  Je to letecky se zapůjčenými vozy. Tak kdo máte zájem, určitě se ozvěte!!!! Nyní jsou přihlášeny 3 posádky.

11.  Černá Hora a Albánie  - byli jsme loni na podzim na expedici na Balkáně. Projeli jsme za 14 dnů Bosnu a Hercegovinu, Černou Horu a severní Albánii. Byla to moc pěkná výprava a v letošním roce se na podzim do těchto končin chystáme opět.

12. V časopisech Offroad, Quad a 4x4 Automagazín vycházejí průběžně reportáže z výprav, přečíst si je můžete zde http://www.offroadpruvodce.cz/alpy-severni.php?str=my-a-tisk – z Ukrajiny, Izraele, Maroka s vozy, Maroka s ATV atd………., kdo na některé z výprav byl, jistě se dříve nebo později,  na některé z fotografií v časopise najdeJ……

13. POZOR – Island – v létě příštího roku pojedeme s velikou pravděpodobností Island, již nyní jsou přihlášeny 3 posádky. V posledních letech je ale veliký nedostatek lístků na trajekt a je nutné je objednávat min. tři čtvrtě roku dopředu, jinak není šance se s offroadovým autem na trajekt dostat. Tzn. že pokud by jste chtěli ve 2017 s námi na Island, do konce listopadu musíme zakoupit trajekty. Zvažte tedy tuto výpravu včas. Přihlásit se můžete zde   http://www.offroadpruvodce.cz/prihlaska.php?destinace=7

 

 

-          Pokud nechcete dostávat tyto „nepravidelné“ informace, odpovězte prosím na tento mail s textem „neposílat“

 

Užijte si již probíhající léto J, ať se vám daří !

"ŽIJTE OFFROAD:)"

 

 

Radek Šolc

Kilař

 

odborný poradce v segmentu 4x4

expediční průvodce

offroad guide

 

Off Road Expeditions s.r.o.

Čapkova 2/195, 140 00 Praha 4 Czech Republic

IČ: 60 46 92 34

Exclusive representation AUTOHOME for Czech Republic

 

tel:          +420 777299299, +420 602308651 sat.tel.:   +870776394787

e-mail:   radek.s@expedice4x4.cz

http://    www.offroadexpeditions.cz

 

cid:image003.jpg@01D1062E.AA449A60

 

!!! Ochrana důvěrných informací !!!

Informace obsažené v tomto e-mailu tvoří obchodní tajemství a jsou určeny pouze pro adresáta. Pokud nejste adresátem,   okamžitě, prosím, tento e-mail smažte.

Obsah tohoto e-mailu nesmí být odhalen nebo okopírován bez souhlasu odesílatele. Nejsme zodpovědni za viry, proto si, prosím,   pečlivě prohlédněte všechny zaslané přílohy.

Prohlášení a názory obsažené v tomto e-mailu jsou vyjádřením autora a společnost za ně nepřebírá zodpovědnost.

P Before printing this email, please assess if it is really needed.