Off Road Expeditions   info 14.12. 2015

www.offroadpruvodce.cz 

 

  

 

 

Ahoj offrouďáci, je konec roku, tak je tu Vánoční večírek a několik dalších informací:

 

 

Vánoční večírek a vyprávění o letošních výpravách - všechny Vás , kteří se letos zúčastnili, ale i nezúčastnili některé z letošních výprav, tímto zvu na Vánoční večírek - promítání a vyprávění o letošních výpravách, ale i nadcházejících akcích pro příští rok – je fajn, se na sklonku roku opět potkatJJ , bude k dispozici kompletní kalendář akcí pro rok 2016 !!!!!

 

Večírek proběhne ve čtvrtek  17.12. 2015 od 18.00 hod. v Hostinci Ve Mlýně ul. Jalodvorská 841/16, Praha 4 www.vemlyne.cz Prosím pošlete předem nezávaznou přihlášku !!!!!, přihlásit se můžete pouze odpovědí na tento e-mail s textem „Přijdu“

 

Tak teď k jednotlivým dalším  informacím:

 

1.     V archivu expedic zde http://www.offroadpruvodce.cz/rumunsko-atv-zima.php?str=archiv-expedic  jsou doplněny fotky ze všech letošních výprav, tak se můžete podívat

2.    Minulý týden jsme se vrátili z Gradisca 2015 (tradiční největší setkání offroadových aut v Evropě )

3.    K dispozici budou fotky a videa z letošních akcí pro ty účastníky, kteří je ještě nedostali

3. Omán - V lednu 2016, v termínu od středy 20.1. do středy 3.2. letíme do Ománu viz. http://www.offroadpruvodce.cz/oman.php .  Je to letecky se zapůjčenými vozy. Tak kdo máte zájem, určitě se ozvěte!!!! Je to výprava namísto listopadové výpravy do Izraele, kterou jsme z důvodu zhoršené bezpečnostní situace museli zrušit. Doufejme, že příští rok to klapneJ.

4.    Andalusie – Maroko – Po stopách Budapešť-Bamako - příští rok na jaře vyrážíme do Andalusie, která se pojede určitě!! Tak se můžete hlásitJ. Z Andalusie budeme pak rovnou pokračovat do Afriky do Maroka a dál na jih do Mauretanie a Senegalu – po trati Budapešť-Bamako rally (koná se při minimálně 6 vozech, uzávěrka přihlášek 31.12. 2015 – netýká se Maroka) – je nutné zařídit předem víza do Mauretánie a Senegalu!!!!

5.    ATV - v lednu a únoru se pojede opět, jako každý rok, na čtyrkolky na pásech do Karpat (Rumunsko a Ukrajina) http://www.offroadpruvodce.cz/rumunsko-atv-zima.php , tak kdo máte zájem vyrazit napište, ať si můžete zablokovat termín - pokud chcete uzavřenou skupinu. Termíny jsou vypsány zde http://www.offroadpruvodce.cz/kalendar.php?str=kalendar&kat=0&rok=2015&mes=1 . Na jaře příštího roku se v Maroku návazně na výpravu s auty pojedou taktéž 4kolky, tak zvažte svou účast.

6.    Byli jsme na podzim na expedici na Balkáně. Projeli jsme za 14 dnů Bosnu a Hercegovinu, Černou Horu a severní Albánii. Byla to moc pěkná výprava a je určitě o čem povídat a mnoho pěkných fotek bude při promítání ke shlédnutí!!!!!   

7.    V časopisech Offroad, Quad a 4x4 Automagazín vycházejí průběžně reportáže z výprav, přečíst si je můžete zde http://www.offroadpruvodce.cz/alpy-severni.php?str=my-a-tisk – z Ukrajiny, Izraele, Maroka s vozy, Maroka s ATV atd………., kdo na některé z výprav byl, jistě se dříve nebo později,  na některé z fotografií v časopise najdeJ……

 

 

 

 

Užijte si nadcházející zimu J, ať se vám daří !

"ŽIJTE OFFROAD:)"

 

 

Radek Šolc

Kilař

 

odborný poradce v segmentu 4x4

expediční průvodce

offroad guide

 

Off Road Expeditions s.r.o.

Čapkova 2/195, 140 00 Praha 4 Czech Republic

IČ: 60 46 92 34

Exclusive representation AUTOHOME for Czech Republic

 

tel:          +420 777299299, +420 602308651 sat.tel.:   +870776394787

e-mail:   radek.s@expedice4x4.cz

http://    www.offroadexpeditions.cz

 

 

!!! Ochrana důvěrných informací !!!

Informace obsažené v tomto e-mailu tvoří obchodní tajemství a jsou určeny pouze pro adresáta. Pokud nejste adresátem,   okamžitě, prosím, tento e-mail smažte.

Obsah tohoto e-mailu nesmí být odhalen nebo okopírován bez souhlasu odesílatele. Nejsme zodpovědni za viry, proto si, prosím,   pečlivě prohlédněte všechny zaslané přílohy.

Prohlášení a názory obsažené v tomto e-mailu jsou vyjádřením autora a společnost za ně nepřebírá zodpovědnost.

P Before printing this email, please assess if it is really needed.