Souřadnice offroad víkendového setkání terénních vozů ve vojenském prostoru „Kavčák“ v Benešově u Prahy, ostatní viz. níže

N49°47´37,5“

E014°42´35,2“

 

 

 

Off Road Expeditions   info 

www.offroadpruvodce.cz 

 

 

      cid:image009.jpg@01CECA75.5285D510  

 

 5.4. 2014 

 

 

 

 

 

Ahoj offrouďáci, zdá se, že tu máme jaro, tak je tu pro vás několik informací:

 

 

1.     Promítání a vyprávění o výpravě do Izraele - všechny Vás tímto zvu na promítání a vyprávění o této výpravě, z které jsme se vrátili v pondělí 17.3. 2014. První výprava s vozy do Izraele se vydařila bez jakýchkoliv zásadních problémů. Přiletěli jsme do Tel Avivu, který jsme si projeli, pak přesun do Haify s nádhernými terasovitými zahradami. Po převzetí vlastních aut z kontejneru v přístavu v Haifě jsme započali naše putování po Izraeli. Po „Izraelské cestě“ jsme z Haify vyrazili přes Nazaret, kolem hory Tábor ke Galilejskému jezeru, vyjeli jsme na hřeben jižního cípu Golanských výšin, pak přesun přes Západní břeh Jordánu k Mrtvému moři, zde kemp na pláži u termálních pramenů. Odtud přejezd celé Judské pouště, opět k mrtvému moři-tentokrát přímo na hranici s Jordánskem. Následoval přejezd celé pouště Negev, návštěva Masady, dvou kráterů v poušti. Nádherná vadi, kaňony  - panoramata, jak má být!!  Dorazili jsme až do Eilatu k Rudému moři, pak návštěva dolů krále Šalamouna, staré římské měděné doly a „Zelené vadi“ s kvétinami. Průjezd Hebronem, Betlémem, Jerichem a následná prohlídka Jeruzaléma. Cestou k Mar Sabě - s nádherným pohledem na tento klášter jsme ukončili poznávací cestu po Izraeli a přesunuli se do civilizace připravit zapůjčená vozidla k vrácení a vlastní vozidla k nakontejnerování pro jejich návrat do ČR. Návštěva Izraele stojí za to!!! Průjezd pouštěmi je nádherný zážitek okořeněný technickým offroadkem i pro neupravené vozy.

 

Promítání proběhne 10.4. 2014 od 18.00 hod.  v Hostinci Ve Mlýně ul. Jalodvorská  841/16, Praha 4. www.vemlyne.cz

Prosíme – pošlete předem nezávaznou přihlášku !!!!!!!!!!!!!

Kapacita salonku je omezená!!

Přihlášku zašlete pouze odpovědí na tento mail s textem „Promítání přijdu“ 

( Vy, kdo máte zájem o účast na zářijové výpravě „Kolem Černého moře“ ,

tak první informační schůzka proběhne před večírkem od 16.00 do 17.30h )

 

 

2.    Ukrajina „První jarní orba“ - aktuální stav !!!! - tento týden jsem komunikoval s naším velvyslanectvím v Kyjevě a s konzulátem ve Lvově o situaci na Ukrajině v oblasti Zakarpatska - tedy po našem o "Podkarpatské Rusi". Jak velvyslanec v Kyjevě, tak konzul ve Lvově mě ujistili, že situace v této oblasti je naprosto klidná a v pořádku, a že není vůbec žádný problém se do této oblasti vypravit. Abychom se dostali i na krásné vršky přímo na hranicích Ukrajiny a Rumunska, je nutné mít s pohraničníky v této oblasti předem! vyřízené povolení vstupu. Pro ty z vás, kteří se chcete ještě na Ukrajinu v květnu přihlásit je nejvyšší čas, aby jste byli v seznamu, ještě jsou volná místa. (Podkarpatská Rus, kam máme namířeno je samostatnou bezpečnou oblastí Ukrajiny, oddělenou od samotné Ukrajiny právě hřebenem Karpat, pokud bude špatná bezpečnostní situace, pojede se do Rumunska, jsme ve spojení se zastupitelským úřadem ve Lvově a s Ukrajinskými pohraničníky v oblasti, kam máme namířeno – bezpečnostní situaci bedlivé sledujeme), již jsou přihlášení Spořílci, Stromek…….http://www.offroadpruvodce.cz/ukrajina-vozy.php ) – přihlásit se můžete zde http://www.offroadpruvodce.cz/kalendar.php Je nutné se přihlásit co nejdříve!!!!!, pro vstup do pohraničního pásma mezi Ukrajinou a Rumunskem musíme mít povolení, a proto musím 14 dnů předem zaslat údaje o všech osobách a vozidlech pro vydání tohoto povolení pohraničníkům!!!!

 

3. Letošní expedice vozidla - máme tu jaro, je nejvyšší čas zapřemýšlet, kam by jste chtěli letos vyrazit na expedici za dobrodružstvím – v prvním květnovém týdnu se pojede na již zmíněnou Ukrajinu, dále se v červenci jede Rumunsko, které je již obsazené, dále se jede do západních Alp, a letos je novinka – „Severní Alpy“, na přelomu července a srpna do Rumunska na „Dětské Rumunsko“( určeno pro ty, kteří chtějí jen skutečně lehký terén, v Rumunsku nebyli a chtějí poznat rumunské Karpaty, lze vzít i rodinuJ), dále Tagliamento a v srpnu se jedou další Alpy, a to jak severní Alpy, tak západní Alpy a na podzim vyrazíme do Andalusie - vykoupat se v moři a přejet si nádhernou a velice zajímavou poušť Tabernas - jsou vypsány pro letošní rok 2014 na stránkách www.offroadpruvodce.cz ,  a to jak offroadové , tak pro SUV – dle náročnosti terénu.)

 

POZOR!! plánujeme několik výjimečných výprav - zavolejte, pokud Vás to zajímá

a/ v září 2014 expedice „Kolem Černého moře“ (druhá informační schůzka 24.4. 2014)

b/ leden/únor 2014 – účast na Intercontinental Ralye - ve dvou skupinách – závodní a turistická (koná se při minimálně 6 vozech, uzávěrka přihlášek 31.6. 2014) - (informační schůzka 24.4. 2014)

c/ 15.6. – 31.8. 2014 výprava do Mongolska po vlastní ose

d/ Silkway Rally v novinářském voze

e/ Dakar v novinářském voze

 

4. Letošní expedice ATVs ATV máme letos naplánováno v květnu Rumunsko, to je plné, v červenci Rumunsko – zde jsou ještě volná místa a na podzim Maroko – ježdění na dunách – zde je již 15 zájemců, tak to zvažte, kdo se první definitivně přihlásí, tak jede, maximální počet je 8 ATV nebo Bugy !!!

 

5.    Offroad víkend Senica - Bohužel, další offroad víkendové dubnové setkání Off Road Expeditions a TouaregClubu Česká republika od 26.4. 2014 do 27.4. 2014 , které mělo být v avizované Senici se ruší, namísto toho se bude tot setkání konat ve Vojenském prostoru „Kavčák“ v Benešově u Prahy, máme to narychlo na 99% přislíbeno, potvrdím v úterý na FSB, přihlášku na tento víkend naleznete zde http://www.offroadpruvodce.cz/kalendar.php?str=kalendar&kat=0&mes=4&rok=2014&detail=69  – pozvánka a program níže

 

6.    Máte možnost shlédnout fotografie a nové videosestřihy z nedávných akcí zde http://www.offroadpruvodce.cz/. Dále někteří z členů nabízí na prodej vozidlo Toyota LC73, Toyota LC70 a offroadový přívěs (viz. příloha) - vše po renovaci ve výborném stavu – tyto kusy doporučiji, cena dohodou s majitelem

 

 

 

Vás, všechny příznivce a členy klubu tímto zveme na offroad víkendové setkání terénních vozů ve vojenském prostoru „Kavčák“ v Benešově u Prahy

Setkání proběhne poslední dubnový víkend od 26.4. do 27.4. 2014 v Benešově u Prahy.  Samotné ježdění v terénu se bude konat v sobotu od 9.30 do 17 hod. – kdo v tomto prostoru ještě nebyl, má se  na co těšit, jsou zde pěkné cesty, výjezdy, rokličky, jedná se o vojenský prostor. Věřím, že terénem nepohrdnou ani kovaní offrouďáciJ.

Takže ke srazu - propozice:

Kdy: víkend 26.- 27.4.2014

Kde: Benešov u Prahy – vjezd do prostoru je na výjezdu z Benešova směr Vlašim, souřadnice budou zveřejněny na FCB a na www.offroadpruvodce.cz   

Ubytování:  

-      v prostoru ve vlastním střešním nebo jiném stanu nebo kousek

Strava:

-      bude zde stánek s kompletním občerstvením (snídaně, oběd, večeře a pitím alko i nealko) – pivo Sviany11°

 

Program:

Pátek

- kdo chce, může přijet již v pátek 25.4. kdy budu připravovat trať a večer posedíme u ohně v prostoru a dáme avizované pivko!!!

- kdo bude mít zájem, probereme podrobně chystané cesty do různých končin – Ukrajina, Andalusie, Rumunsko, Alpy, bude k dispozici podrobný kalendář akcí 2014. Zúčastní se i Jirka Chramosil „Náčelník“.

Sobota

9.00 - sraz všech účastníků v prostoru  -  souřadnice budou zveřejněny na www.offroadpruvodce.cz   

10.00 – start soutěže „razítkovaná“ (v modifikované podobě-trochu zpestření) v celém prostoru (nováčci v koloně za organizátorem)

13.00 – oběd ve smrkové rokli

14.00 – průjezdy připravenými trialy

17.30 – konec soutěží

18.00 - večerní program u ohně v prostoru rokle pro Ty, kteří zůstanou na noc

Neděle

-      Pro zájemce dopolední poježdění v prostoru a odjezd k domovu

Poznámky:

-      Po dobu ježdění bude k dispozici prohlídka unikátního vozidla LandRover Satbir pro 9 osob – tato vozidla jezdí po Africe a v ČR je nyní pouze jeden kus!!

-      kdo máte GPS navigaci nejlépe s topo mapou ČR, vezměte si ji sebou na „razítkovanou“!!!!!!!

-      obutí vozidla AT (případně MT kdo má) bude vhodnější

-      kempovací výbavu

-      vezměte si vopejkače na buřty

-      fotoaparáty a kamery sebou

-      kdo chce, může si vzít i ATV, Bugy či moto (je zde i motokrosová dráha

-      pro veškerá setkání či výpravy doporučuji všem, aby si vybavili svého miláčka CB vysílačkou (třeba i ruční s externí anténou), ať můžeme společně rozumně všichni on line komunikovat, ať víte během setkání vždy přesně co se děje!!

Přihlášku na víkendové setkání i expedice najdete na http://www.offroadpruvodce.cz/kalendar.php?str=kalendar&kat=0&mes=4&rok=2014&detail=69   

Účastnický poplatek na víkendové setkání je stanoven na 1500,-Kč za vozidlo.

 

Počasí je objednané, na setkání se těší Kilař a Náča

 

-      jak jste si jistě všimli, v klubu proběhlo z hlediska vedení několik změn. Mezi ně patří i stránka na Facebooku. Z důvodu nedostupnosti FB stránek v určitém období jsme založili "náhradní", aby se k Vám alespoň nějakou cestou mohly šířit informace a novinky ze světa TouaregClubu. Momentálně jsme se dohodnuli na aktivaci a správě původních starých stránek s Michalem Šestákem, který je měl ve správě, které mají více než 500 like :), tzn. Že využívat nadále budeme tyto "staré" stránky. Všechny vás tedy poprosíme, zda byste si mohli dát do oblíbených "staré" stránky ToauregClubu (https://www.facebook.com/TouaregClub).

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Angola - Namibie září/říjen

Začneme přejezdem z Windhoeku, hlavního města Namibie, přes Kaokoland - zemi Himba poeple, na Ruacana Falls, překročíme hraniční řeku Kunene a vstoupíme na jihozapadě do Angoly, vydáme se západním směrem podél Kunene River až na pobřeží Skeleton Coast, dále naše cesta povede po pobřeží na sever, po dojezdu do malebného městečka Namibe s architekturou v koloniálním portugalském stylu, se vydáme východním směrem do vnitrozemí, kde narazíme na městečko Lubango, odtud pak zpět na jih k hraničnímu přechodu.

http://www.offroadpruvodce.cz/images/angola-aktualni-nabidka/foto1m.jpghttp://www.offroadpruvodce.cz/images/angola-aktualni-nabidka/foto2m.jpghttp://www.offroadpruvodce.cz/images/angola-aktualni-nabidka/foto3m.jpg


Info: 15dnů + 2dny let                                                                                                                         Poznávací expedice, letecky se zapůjčenými offroad vozy, s českým průvodce žijícím v Namibii a průvodcem z kmene Damaro                                                                                                       termín: 5.9. - 21.9.2014     

                                                                                                                      Více na : http://www.offroadpruvodce.cz/angola-namibie.php

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Izrael - novinka letošního roku

„Cesta tří moří“ – konec roku 2014

 

Podařilo se dohodnout a připravit Izrael autama i na čtyřkolkách. Pojede s námi česky mluvící kovaný  izraelský(nearabský ateista) offroďák  a čtyřkolkář, který nám mnoho zajímavého ukáže a povypráví. Podrobný plán cesty je hotov – viz níže, vše naprosto bezpečné. Bude o nás vědět i Izraelská armáda na jejichž cvičiště budeme mít přístup, myslím, že to bude super akce a destinace – lesy, troje moře, poušť a duny. Do března rsp. dubna je tam solidní počasí a není tam horko. S dopravou to po všech možných variantách vychází  nejlevněji poslat auta kontejnerem 14 dnů předem, protože doprava po ose by byla - 2000km do řeckých Athén a min.3 dny na nákladní lodi bez kajuty a bez možnosti spát v autě, do Hajfy, neboť žádný trajekt do Izraele nejede.

 

 

-      v únoru 2014 první expedice do nové destinace – do Izraele – termín je únor a listopad 2014

Chcete si zajezdit autem i v zimě a při tom během 10-ti dnů zakusit různorodý terén od tvrdého kamenitého až po nejjemnější písečný s dunami, ale také bahno, les a technické pasáže? Toto nabízí offroadu zaslíbená země -  Izrael. Země je to sice malá, ale různorodost terénu, kterou nabízí je jedinečná, prostě země zaslíbená , kde offroad je národním sportem. Slunce, teplo a nepopsatelná atmosféra, kempování v přírodě, dobrodružství v terénu, při kterém uvidíte velký kus Izraele včetně trojice moří, které Izrael obklopují (Středozemní moře, Mrtvé moře, Rudé moře) a poznáte na vlastní kůži jeho krásy i mimo obvyklé cesty, a navíc ochutnáte místní speciality.

 

Izrael:

Počet obyvatel – 8mil. – 80% židé z toho 20% ortodoxní, 20% umírnění a ateisté

Úřední jazyk – Hebrejština, Arabština

Hlavní město Jeruzalém

Délka země – cca424km

Šířka země – cca114km

Rozloha – 20.770 km2

 

Denní plán expedice (v podstatě vše mimo asfalt!!) :

 

  1.  den - přímý let Praha – Tel Aviv,prohlídka města, přesun do Haify, převzetí vozidel, vyřízení administrativy, spaní na pláži u Středozemního moře
  2.  den – Haifa, prohlídka města - hora Karmel u Středozemního moře – KFA – kibutz Masaryk – tankodrom v Elyakim (cvič.elitní Izra.arm.) – Ramot Menashe - Nazaret (rodiště Ježíše, s návštěvou jeskyně Svaté rodiny a Baziliky Zvěstování)
  3.  den – Nazaret – Tábor(hora s městem po němž je Tábor v ČR) – Galileo jezero (kde Ježíš chodil po vodě – hloubka 43m) – vyhlídka Kohav HaYarden (vyhlídka – výhled na celé Galilejské jezero a do Jordánska)
  4.  den – Kochav – Jeruzalém – Mrtvé moře – termální pramen (koupání v přírodním léčebném solném koncentrátu)
  5.  den – Mrtvá moře (výška mínus 408mnm – nejnižší pevninské místo na Zemi) – náhorní plošina (výška 680mnm) – Mecada(nedobytné město) – kibutz Hazeva („český ostrůvek v Izraeli“- komunističtí zemědělci v poušti)
  6. – 7. den – Hazeva – poušť Negev - přejezd přes Arava(druhá nejsušší poušť světa) – Eilat (u Rudého moře – nejjižnější místo Izraele)

8. den – Eilat – „Velký kaňon“

    9. den – „Velký kaňon“ – africká vesnice – Zelim(nejvyšší duny v Izraeli-cvič.Izr.armády)

10. den – Zelim – Javne (duny u středozemního moře) – Tel Aviv

11. den – odlet Tel Aviv – Praha

cid:image021.jpg@01CEE13C.8095C770cid:image011.png@01CED71D.8A9B73B0 cid:image017.png@01CED71E.14067000

 

Ubytování:                          ve vlastních (střešních) stanech, jedna noc v netradičním penzionu , jedna noc v kibucu

 

Strava:                               z vlastních zdrojů – lze bez problémů dokoupit, případně hromadně v restauraci, potraviny lze zakoupit sejně jako v ČR

 

Počet posádek:                    minimálně 6 vozidel,  max.10

 

Námořní

přeprava vozidel:                cca. 18 dní  Praha - Haifa

 

 

 

Měna:

-      1 nový izraelský Šekel = 5,-Kč

 

 

PHM:

-      1L/ 8 Šekelů = 40 Kč/l

-      hustá síť čerpacích stanic

 

 

Účastnický poplatek za posádku:     27.000,- Kč

 

Účastnický poplatek zahrnuje:

     - služby průvodce, mapy, trasy

      - doprovodné organizační vozidlo

-      GPS, sat. telefon, on-line SPOT sledování polohy na www.offroadplowing.cz

-      vyřízení celního řízení, zajištění dočasného povolení (aby se stroj mohl volně pohybovat i na pozemních komunikacích)

-      zajištění letenek

-      zajištění dopravy osob v místě (přesun z Tel Avivu do Haify)

-      česko-izraelského tlumočníka se znalostí topografie a zkušeností s offroad ježděním v Izraeli

-      připravený itinerář celé cesty

-      fotovideo z expedice (sestřih materiálů z celé akce)

-      technickou pomoc na cestě

-      celní řízení a dočasné povolení v Izraeli

 

 

Účastnický poplatek nezahrnuje:

      -  náklady na přepravu vozidel– námořní přepravu , poplatky v přístavu - přeprava jednoho vozu a dvou osob letecky- vše tam a zpět vyjde na 80.000,-Kč při celkovém sudém počtu vozidel 2 auta/kontejner

          (7-11 tis.letenka na osobu, 3100USD/kontejner40“/2auta/1cesta)

      -  osobní útrata – cca 4tis./os

      -  pohonné hmoty na najetých 1700km – vše mimo asfalt!!!

      -  cestovní pojištění - na vyžádání zajistí organizátor

      -  alkoholické nápoje J

     -  případné ubytování

      -  strava

 

 

Pro koho je expedice určená:

-      Poznávací -pro Offroad vozidla bez nutnosti úprav - pokročilejší offroaďáky a cestovatele

 

Geografie:

-      Izrael se nachází na východním pobřeží Středozemního moře, které tvoří jeho západní hranici

-      ze severu hraničí s Libanonem

-      ze severovýchodu se Sýrií

-      z východu s Jordánskem

-      z jihozápadu s Egyptem

-      expedice zahrnuje cestu napříč Izraelem, kde navštívíme lesy, pouště, hory, údolí, jezera a všechny tři moře, které tuto netradiční destinaci obklopují (Středozemní moře, Mrtvé moře, Rudé moře)

 

 

Klima:

-      nejvhodnější období listopad - březen

-      průměrná denní teplota 20˚ C

-      průměrná noční teplota 9˚ C

-      nejnižší možná noční teplota 5˚ C.

 

Bezpečnost, hygiena a ostatní informace:

Pro ty z Vás, kteří máte obavy o vlastní bezpečí, budeme projíždět pouze bezpečná území, která jsou pod kontrolou izraelské samosprávy. Kriminalita je zde daleko nižší než u nás a kapesní krádeže jsou velmi ojedinělé. Co se týče hygieny, nelze Izrael srovnávat s okolními arabskými státy. Vyspělost státu lze srovnat s vyspělými západoevropskými státy.

 

Zdravotnictví:

-      speciální očkování nejsou třeba

-      úroveň zdravotní péče má v Izraeli vysoký standard

-      voda z vodovodu je naprosto nezávadná a pitná.

 

Doklady:

-      Cestovní pas platný minimálně šest měsíců ode dne vstupu do země (je lepší mít „čistý pas“ bez razítek nebo VIZ arabských zemí a USA – pro eliminaci možných dotazů úředníků)

-      ČR má s Izraelem 90ti denní bezvízový styk

-      Nutná plná moc na vozidlo od majitele vozidla – notářsky ověřená

-      Prověřit platnost pojištění vozidel pro Izrael

-      Kopie cestovního pasu, případně druhý cestovní pas

-      Zdravotní pojištění platné pro Izrael !!

 

cid:image004.png@01CED719.B9ABA070

cid:image009.png@01CED71C.C2131650

Přihlásit se můžete zde  http://www.offroadpruvodce.cz/prihlaska.php 

 

 

 

 

Autostany za velkoobchodní ceny 

Jdeme Vám s cenou naproti - nové nižší ceny autostanů 

Nabízíme Vám nejnižší ceny – neboť jsme v ČR jediným oficiální zástupcem Italského výrobce Zifer, který pod značkou AUTOHOME 

 vyrábí autostany přes 50let.Nenakupujeme tedy , na rozdíl od ostatních prodejců autostany přes další článek v řetězci  šedých dovozců, 

 kteří překupují autostany od dealerů v zahraniči.

Případné reklamace, řešíte s oficiální zastoupením značky, který je řeší přímo s výrobcem. 

U nás máte záruku nejnižší ceny, kterou jsme v letošním roce dosáhli vyloučením velkoobchodního prodeje  z naší nabídky.  

 Tím se nám podařilo ponížit k 1.5. 2013 cenu o marži pro maloprodejce. 

Proto Vám nyní nabízíme autostany  za  dříve velkoobchodní  cenu !  

 

Už nyní můžete objednávat za nové ceny !!!!

 

 

 

KALENDÁŘ expedic-výprav 2014

 

-         Postupně doplňujeme jednotlivé akce na www.offroadpruvodce.cz (stránky jsme trochu upravili a doplnili, aby se zlepšil komfort uživatelů)

-         koncem ledna je ve hře ještě Tunis ve spojení s Alžírem a Marokem s tím, že se potkáme s Intercontinental rally v Maroku

-         dále v září se jede expedice - cesta kolem Černého moře – přesný itinerář se zatím tvoří , dejte vědět, kdo uvažujete o účasti

-         v roce 2015 chceme udělat dálkovou expedici „Do Mongolska po vlastní ose“, pokud by Vás to někoho zajímalo, ozvěte se, v současné době jsou 3 posádky, které potvrdili účast, finální počet vozidel je 6, aby se výprava mohla uskutečnit, tak se přihlaste, ať můžeme svolat společnou schůzku a začít s podrobnou přípravou výpravy

-          na leden 2015 je předjednána „hromadná“ účast na Intercontinental Rallye a to v jednom teamu ale ve dvou skupinách – ve dvou kategoriích – Závodní a turistické, tak aby si všichni od závodu splnili svá očekávání – kdo má zájem se zjasnit napište, svolám schůzku, ať se vše včas naplánuje a připraví

-           pokud by měl někdo návrh, kam by se chtěl vydat v následujících letech, dejte podnět -  napište!!

 

 

 

 

cid:image022.jpg@01CEE13C.8095C770

 

 UKRAJINA 
offroad výprava pro terénní vozy

 

 

 

 ostatní destinace na poptávku

 

-----------------------------------------------------

Více informací najdete na www.offroadpruvodce.cz.

 

Expedice na úvěr

Připomínám, že naše expedice a výpravy můžete uhradit přes spotřebitelský úvěr. Takže jestli se chcete s námi vydat na off road expedice nebo na poznávací výpravu,
ale momentálně se nechcete vydat z naspořených peněz?
Je tu řešení -
NABÍZÍME VÁM FINACOVANÍ - úvěr na Vámi zvolenou expedici či výpravu

  od Komerční Banky a.s.

Najde u přihlášek na webu www.offroadpruvodce.cz

 

 

 

 Další informace:

1.    V průběhu každé expedice může náš pohyb kdokoliv on-line sledovat :) prostřednictvím SPOTU  na http://share.findmespot.com/shared/faces/viewspots.jsp?glId=0scRpIlgcqiFXnScOd1K6aTdHWst8ElLc

2.   cid:image013.jpg@01CEB3A6.71902C20 podporujeme vzdělání dětí v zaostalých oblastech prostřednictvím programu „Offroadplowing pro UNICEF“ – jako součást celosvětového programu

  „Školy pro Afriku“   - v letošním roce jde z každého účastnického poplatku část na podporu vzdělání dětí v jednotlivých konkrétních zaostalých zemích.

 

 

 

Výpravy zahrnují:

služby průvodce

doprovodné organizační vozidlo

pojištění (úrazové, mobility, letenek aj.)  - dle jednotlivé akce

Mapy

Přípravy  tras

GPS, sat. Telefon, Online  SPOT

foto, video z akce

dárky pro účastníky dle povahy akce

K dispozici specializovaný autoservis , specielní ceny na náhradní díly  vč. doplňků 

v případě výpravy s ATV je zajištěna doprava osobním vozem s vlekem pro ATV

 

 

Pokud nemáte zájem o zasílání infa

do své e-mailové schránky, pošlete prosím prázdný mail na adresu info@expedice4x4.cz a do předmětu napište "ODHLASENI".

Pokud tak neučiníte, bude Vám info nadále pravidelně zasíláno.

 

 

 

 

  

 

Upozornění odesílací adresa offroad@expedice4x4.cz , neslouží pro odpověď, mail pište na info@expedice4x4.cz

 

 

Užijte si nadcházející jaro J, ať se vám daří !

"ŽIJTE OFFROAD:)"

 

 

Radek Šolc

Kilař

 

odborný poradce v segmentu 4x4

expediční průvodce

 

 

Off Road Expeditions s.r.o.

Čapkova 2/195, 140 00 Praha 4

Czech Republic

IČ: 60 46 92 34

Exclusive representation AUTOHOME for Czech Republic

 

tel:          +420 777299299, +420 602308651

sat.tel.:   +870776394787

e-mail:   radek.s@expedice4x4.cz      pozor nová mailová adresa!!

http://    www.expedice4x4.cz www.offroadplowing.cz   www.offroadworld.cz   www.quadadventure.cz     www.suvadventure.cz    www.autostany.cz            www.offroadpruvodce.cz  www.atv-vypravy.cz      www.suv4x4.cz

www.touaregclub.cz         www.outdoorakce.cz         www.offroadpoint.cz    www.touaregdoplnky4x4.cz www.navijaky4x4.cz         www.rescue-ztzs.cz           www.amarokdoplnky4x4.cz

 

cid:image001.png@01CEB3A1.CC066200

 

cid:image002.jpg@01CEE13F.9B802960

 

 

!!! Ochrana důvěrných informací !!!

Informace obsažené v tomto e-mailu tvoří obchodní tajemství a jsou určeny pouze pro adresáta. Pokud nejste adresátem, okamžitě, prosím, tento e-mail smažte.

Obsah tohoto e-mailu nesmí být odhalen nebo okopírován bez souhlasu odesílatele. Nejsme zodpovědni za viry, proto si, prosím, pečlivě prohlédněte všechny zaslané přílohy.

Prohlášení a názory obsažené v tomto e-mailu jsou vyjádřením autora a společnost za ně nepřebírá zodpovědnost.

P Before printing this email, please assess if it is really needed.